fbpx
Home / Verkoop en terughuren

Uw huis verkopen en terughuren

Uw huis verkopen en terughuren? Dat kan via Proranje! Als u al een lange tijd in uw huis woont of een groot deel van uw hypotheek heeft afgelost, is het goed mogelijk dat er een flinke overwaarde op uw woning is opgebouwd. Wilt u deze overwaarde verzilveren? Dan kan dat pas als u uw huis verkoopt. In zo’n geval kunnen wij uw huis kopen en kunt u het vervolgens van ons terughuren onder vooraf afgesproken voorwaarden. Met dit model voorzien wij in een maatschappelijke behoefte. Immers, banken zijn erg terughoudend geworden bij het verstrekken van een hypotheek of een lening op de overwaarde van een woning. Proranje biedt huishoudens die de overwaarde van hun woning willen verzilveren weer perspectief. Wij zijn actief in heel Nederland.

Overwaarde huis opnemen

Wilt u uw huis verkopen en terughuren om uw overwaarde te verzilveren? Dan kan Proranje u daarmee helpen. Zo kunt u in uw huis blijven wonen maar kunt u wel de overwaarde van het huis verzilveren. 

Overwaarde is het verschil tussen de waarde van het huis en de hoogte van de hypotheek waarmee het is belast. De verkoopprijs van uw woning is dan hoger dan de resterende hypotheek. Als u niet wilt verhuizen maar graag wat meer geld op de bank wilt hebben, dan is uw huis verkopen en terughuren een handige oplossing. Zolang u de eigenaar blijft van uw huis,  zit uw kapitaal ‘vast’ in uw huis. Het verkopen van de woning om die daarna terug te huren, zorgt ervoor dat de overwaarde van uw huis kunt cashen. 

Overwaarde huis verzilveren: de voordelen 

Er zijn meerdere voordelen aan het verkopen en terughuren van uw woning. Zo kan het ook een handige manier zijn om bijvoorbeeld uw pensioen aan te vullen. Door uw huis te verzilveren komt er geld vrij voor andere leuke dingen. 

Een ander voordeel is de ontzorging na de verkoop van het huis. U heeft bijvoorbeeld geen onderhoudskosten meer. Wij zorgen voor kosteloos en deskundig onderhoud van de woning. U profiteert ook van een relatief lage huurprijs voor zolang u wenst. Bent u geïnteresseerd in het verzilveren van de overwaarde en het verkopen van uw huidige woning aan Proranje? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we u meer informatie hierover geven.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huis verkocht en dan huren met Proranje

Bij Proranje begrijpen we maar al te goed dat uw huis verkopen meestal voor veel stress zorgt. Daarom werken we snel én nemen we u alles uit handen. U krijgt van ons een goede, marktconforme prijs voor uw huis, waardoor u bijvoorbeeld uw pensioen kunt aanvullen. Uiteraard zorgen we ervoor dat het geld snel toegankelijk is. 

Proranje koopt panden op verspreid over heel Nederland. 

Wie is Proranje?

Proranje werd opgericht om duidelijkheid te scheppen voor Nederlandse particulieren en beleggers die hun panden willen verkopen. Bij ons krijgt u immers altijd een eerlijke prijs en we zorgen voor duidelijke communicatie. 

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Dan kan Proranje u helpen. Neem contact met ons op; u krijgt van ons binnen 3 dagen een vrijblijvend voorstel.

whatsapp icon Stel uw vraag