fbpx
Home / Appartement verkopen

Appartement verkopen

Wilt u een appartement verkopen? Dan bent u bij Proranje aan het juiste adres. Een appartement verkopen is niet altijd even makkelijk. En juist omdat wij als geen ander begrijpen dat de huizenmarkt een lastige markt is, zit u goed bij ons om uw appartement aan te verkopen. Proranje koopt uw huis op voor een eerlijke prijs, op een discrete en efficiënte manier. Bovendien zijn alle kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering van uw appartement voor onze rekening. 

Wilt u uw appartement verkopen? Ook dan zit u goed bij Proranje. Want u kunt de verkoop van uw appartement binnen een week bij ons afronden.

Uw appartement verkopen aan Proranje

Bij Proranje begrijpen we dat een appartement verkopen niet altijd zo simpel is als het lijkt. Als u uw appartement gaat verkopen, krijgt u te maken met een makelaar en veel bijkomende kosten. Daarnaast is het belangrijk dat uw appartement er netjes uitziet voor een bezichtiging. Dit kost veel tijd en energie. Omdat al deze dingen uiteindelijk vaak behoorlijk wat zorgen opleveren, neemt Proranje graag alles graag voor u uit handen. Als wij uw appartement opkopen, verkoopt u het snel én voor een goede prijs. Wilt u uw appartement verkopen? Dan zit u goed bij Proranje. 

Proranje koopt appartementen van particulieren en beleggers door heel Nederland. Hierbij hanteren we altijd een marktconforme prijs en zorgen we ervoor dat het geld snel toegankelijk is. 

U kunt uw appartement verkopen aan ons onder alle omstandigheden. Zo kunt u bij ons terecht voor directe verkoop, maar ook wanneer u een appartement wilt verkopen met huurders erin. In dit geval nemen wij namelijk ook het huurcontract van u over. Wilt u uw eigen appartement verkopen en terughuren? Ook dat is een van de mogelijkheden van Proranje. 

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is Proranje?

De onzekere huizenmarkt van Nederland vormde voor Proranje een inspiratie om een bedrijf te starten. Met Proranje weten zowel particulieren als beleggers namelijk precies waar ze aan toe zijn. U kunt er bij Proranje zeker van zijn dat uw appartement verkocht wordt tegen een eerlijk en zo hoog mogelijke prijs. 

Proranje is gespecialiseerd in het beleggen in en renoveren van allerlei vastgoedprojecten. Daarin worden we ondersteund door verschillende investeerders. Ons team van gespecialiseerde vastgoedexperts en bouwkundigen met jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat er altijd deskundig en snel wordt gewerkt.

Bij Proranje kunt u terecht als u een appartement wilt verkopen als particulier of als belegger. We kopen het onroerend goed rechtstreeks op, zonder tussenkomst van derden. Dit scheelt veel tijd en geld voor u als verkoper. 

Uw appartement verkopen: de voordelen van Proranje

Bij Proranje maakt het niet uit wat de reden is om uw appartement te verkopen. Wij zorgen voor een snelle verkoop! Daarnaast kunnen we uw appartement vandaag nog opkopen. Hierbij kunt u van een goede service uitgaan. Daarnaast bieden we duidelijkheid en kunt u rekenen op snel schakelen in communicatie. Wij staan van het begin tot het eind voor u klaar. Als u u appartement gaat verkopen bij Proranje, kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen: 

  • Een zo hoog mogelijke prijs
  • Snelle verkoop en afwikkeling
  • Geen makelaars- en notariskosten
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Geen verkoopstress
whatsapp icon Stel uw vraag