fbpx
Home / Uw huis snel verkopen

Uw huis snel verkopen zónder bijkomende kosten

Uw huis snel verkopen? Dat is niet altijd makkelijk. U krijgt te maken met een makelaar, bijkomende kosten en uw huis moet telkens weer piekfijn op orde zijn voor een bezichtiging. Wilt u uw huis snel verkopen, zonder zorgen? Dan zijn wij van Proranje de ideale partij om uw huis aan te verkopen op een discrete en efficiënte manier. Wij zijn actief in heel Nederland. Het fijne voor u is dat alle kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering van de woning voor onze rekening zijn. 

Wanneer wij spreken van snel verkopen, bedoelen we ook écht snel verkopen. Dat betekent dat u uw huis binnen een week aan ons kunt verkopen, voor de prijs die uw woning waard is. Natuurlijk zijn wij ook bereid om de verkoop van uw huis uit te stellen en uw huis pas na een jaar af te nemen, zodat u rustig op zoek kunt naar een nieuwe woning. Heeft u nog geen nieuwe woning op het oog? Vaak vinden wij via een relatie in ons eigen netwerk uw droomhuis. Een win-win situatie dus!

Waarom wilt u uw huis snel verkopen?

U wilt uw huis snel verkopen. Wat de reden daarvoor ook is, Proranje staat graag voor u klaar als huis opkoper. Soms staat uw woning al maanden te koop, maar krijgt u maar geen bod op uw woning. Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat een snelle verkoop dan wel degelijk mogelijk is. In bepaalde gevallen is het fijn als u uw woning zo snel mogelijk kwijt bent. Heeft u te maken met een van de onderstaande situaties? Dan snappen wij dat u uw huis snel verkocht wilt hebben en staan wij graag voor u klaar.

 • Stel voor, u heeft uw droomhuis gevonden. Dan wacht u natuurlijk niet met het te kopen. Maar omdat u geen dubbele lasten wilt, moet u uw oude woning wel zo snel mogelijk verkopen. 
 • Als u een woning geërfd heeft en deze niet zelf wilt bewonen, is het verstandig om de woning op relatief korte termijn te verkopen. Zo kunnen de erfgenamen beschikken over het vrijgekomen vermogen.
 • Ook een relatiebreuk kan de reden zijn dat u uw huis snel verkopen wilt. Omdat een relatiebreuk al vervelend genoeg is, kan een opkoper als Proranje een uitkomst bieden. Uw woning laten opkopen scheelt namelijk een hoop stress en zorgen. 
 • De verkoop van uw woning is spannend en kan veel stress opleveren. Uw woning laten opkopen kan stress voorkomen. U weet precies waar u aan toe bent als u uw woning door ons laat opkopen.

Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is Proranje?

Proranje belegt in en renoveert allerlei vastgoedprojecten. We worden hierin ondersteund door diverse internationale lange termijn beleggers. Ons team van gepassioneerde vastgoedexperts en bouwkundigen met jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat er in iedere situatie snel en deskundig wordt gehandeld. 

Als vastgoedkopkoper zijn wij werkzaam door heel Nederland. Wij hebben ruime ervaring met het snel opkopen van woningen. Maar we kopen niet alleen woningen op van particulieren. We kopen namelijk ook onroerend goed rechtstreeks op van beleggers, zonder tussenkomst van derden. Bij Proranje kunt u terecht voor directe verkoop, maar wilt u uw huis verkopen en terughuren? Dat is ook mogelijk!

Hoe kunt u uw huis snel verkopen?

Uw huis kunt u snel verkopen bij Proranje. Wat de reden daarvoor ook is, wij kunnen uw huis vandaag nog opkopen. Het is goed om te weten dat wij uw wensen en uw situatie altijd erg serieus nemen. U kunt altijd uitgaan van een goede service, snel schakelen en duidelijkheid. En omdat wij begrijpen dat uw huis snel verkopen best spannend is, kunt u gedurende het gehele proces op ons rekenen. Wilt u uw huis direct verkopen en besluit u om Proranje in te schakelen als huisopkoper? Dan kunt u altijd uitgaan van de volgende voordelen:

 • Snelle verkoop en afwikkeling
 • Een zo hoog mogelijke prijs
 • Geen makelaars- en notariskosten
 • Geen ontbindende voorwaarden
 • Geen verkoopstress, direct zekerheid
 • Meteen geld op uw rekening

Uw woning verkopen aan Proranje, levert dus een hoop op! Of dit huis nou in één van de grote steden of een kleine gemeenschap staat.  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons kunt u binnen drie dagen een vrijblijvend bod ontvangen.

whatsapp icon Stel uw vraag