fbpx
Home / Huizen opknappen en verkopen

Huizen opknappen en verkopen

Wilt u uw huis opknappen en verkopen, maar ontbreekt het u aan de middelen en vakkennis om dit voor elkaar te krijgen? U bent niet de enige. Er zijn genoeg huiseigenaren die hun woning willen opknappen, voordat zij het gaan verkopen. Achterstallig onderhoud kan immers de verkoop van uw huis bemoeilijken. Een renovatie, op- of uitbouw, splitsing of een combinatie hiervan, kan tot een meerwaarde van uw huis leiden. Meer geld verdienen op uw huis bij verkoop, is natuurlijk een prettige bijkomstigheid. Huizen opknappen en verkopen kost echter tijd en energie. De meeste mensen hebben hier niet de middelen voor of onvoldoende begrip van de huidige marktomstandigheden. Hierin biedt Proranje een uitkomst.

Uw huis opknappen en verkopen: gezamenlijk ontwikkeltraject

Heeft u last van achterstallig onderhoud en lopen potentiële kopers uw woning zo voorbij? Zijn de badkamer en keuken in uw woning écht aan een opknapbeurt toe? Of zal u met een uitbouw een meerwaarde van uw huis kunnen realiseren, maar heeft u geen idee waar te beginnen? In dit soort situaties, kan Proranje u helpen.

Proranje heeft gezamenlijke ontwikkelprojecten om huizen op te knappen en door te verkopen. In het ontwikkeltraject draagt Proranje zorg voor de ontwikkeling, benodigde vergunningen, een eventuele splitsing, de bouwbegeleiding en de uiteindelijke verkoop van het huis. U kunt rekenen op de jarenlange ervaring, schaalgrootte en het betrouwbare netwerk van onze verbouw- en verkoopspecialisten. Wij zijn de aangewezen partij om gezamenlijk ondergewaardeerde woningen efficiënt en hoogwaardig te renoveren. Samen gaan we voor de optimale verkoopopbrengst. De voordelen van onze gezamenlijke ontwikkelprojecten op een rij:

  • Een gegarandeerde opbrengst met winstdeling 
  • U ervaart geen gedoe en stress
  • U profiteert van onze ervaring en schaalgrootte
  • U geniet van ons grote netwerk met gekwalificeerde vakmensen

Wie is Proranje?

Proranje is een solide vastgoedbedrijf dat huizen koopt, opknapt en verkoopt. Ons team kent gedreven vastgoedexperts en bouwkundigen die in iedere situatie handelen op een efficiënte, professionele en uiterst discrete wijze. Zij richten zich te allen tijde op een win-win situatie voor alle betrokken partijen. 

Wilt u u dat wij uw huis kopen, opknappen en daarna doorverkopen? Dan kunt u aankloppen bij Proranje. Profiteer van onze voordelen en neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
whatsapp icon Stel uw vraag