fbpx
Home / Huis zelf verkopen

Huis zelf verkopen

Wilt u uw huis zelf verkopen, zonder dat er extra kosten worden gemaakt? Dan bent u bij Proranje aan het juiste adres. Als u uw huis verkoopt via een makelaar, komen daar vaak veel extra, ongewenste kosten bij kijken. Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop van huizen, kantoren en winkels, waarvoor hij courtage krijgt als vergoeding. Helaas heeft dit voor u als verkoper het nadeel dat deze courtage behoorlijk kan oplopen. Wilt u deze extra kosten liever niet maken en uw huis zelf verkopen? Dan helpt Proranje u graag dit geld te besparen.

Uw huis zelf verkopen met Proranje

Uw huis zelf verkopen is vaak niet de meest voor de hand liggende optie. Toch betekent dit dat er veel kosten u bespaard blijven. Wanneer u uw huis aan Proranje verkoopt, betalen wij ook de notariskosten. Dit zorgt ervoor dat u de gehele verkoopsom van uw huis min uw hypotheek op uw rekening krijgt gestort. Daarnaast bieden we altijd zonder voorbehoud van financiering. Dit zorgt ervoor dat er een langdurig verkoopproces bespaart blijft. Van een makelaar krijgt u normaliter een bieding onder voorbehoud van financiering. Dit kan ervoor zorgen dat een kopende partij uiteindelijk de koop ontbindt. Dit is steeds vaker het geval als kopers hun uiteindelijke financiering of andere zaken niet rond kunnen krijgen. Proranje neemt dit risico uit handen, omdat wij begrijpen dat zekerheid heel belangrijk is.

Daarnaast betaalt u vaak ook nog veel geld om uw huis op Funda te laten plaatsen of deel te nemen aan de (open) huizen dag. Daarnaast betaalt u voor de tekst en foto’s die bij uw woning advertentie komen te staan. Wilt u geld besparen op deze kosten? Dan helpt Proranje uw huis te verkopen zonder extra ongewenste kosten.

Wie is Proranje?

Proranje belegt in veel verschillende vastgoedprojecten, gesteund door internationale lange termijn beleggers. Proranje is op zoek naar mensen die een huis zelf willen verkopen en niet zo extra kosten kunnen besparen. Onze vastgoedexperts en bouwkundigen hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd over hun vak. Zij zorgen ervoor dat er altijd snel en deskundig wordt gehandeld. Bij Proranje nemen we uw wensen en situatie altijd erg serieus en kunnen uw huis heel snel van u overkopen. 

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw huis zelf verkopen aan Proranje

Wilt u uw huis zelf verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om uw huis te verkopen. Als u dan ook nog eens te maken krijgt met een makelaar en allerlei bijkomende kosten, kan dat behoorlijk wat zorgen opleveren. Proranje neemt al uw zorgen uit handen. Wij kopen uw huis van u over tegen een eerlijke prijs. Daarnaast staan we natuurlijk gedurende het hele proces voor u klaar. 

Onder welke omstandigheden u een woning zelf verkopen wilt, Proranje staat voor u klaar. Bij ons kunt u aankloppen voor een directe verkoop, maar ook als u op zoek bent naar een partij waar u uw huis kunt verkopen en terughuren, zit u bij Proranje goed. Wilt u een huis verkopen zonder makelaar, maar zitten er nog huurders in het huis? Ook dan staat Proranje voor u klaar! Bij ons kunt u namelijk een huis verkopen met huurders erin. Wij nemen in deze gevallen het huurcontract en de huurders van u over. 

Huis zelf verkopen zonder makelaar: de voordelen van Proranje

Uw woning zelf verkopen zonder de hulp van een makelaar, levert een hoop voordelen op. Kies ervoor om Proranje in te schakelen bij de verkoop van uw huis. Bij ons kunt u altijd rekenen op goede service en duidelijke communicatie waarbij snel wordt geschakeld. Wij staan van het begin tot eind voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Snelle verkoop en afwikkeling
  • Geen verkoopstress
  • Geen makelaars- en notariskosten
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Een zo hoog mogelijke prijs
  • Direct voorschot: meteen geld op uw rekening

Kies ervoor om u huis zelf te verkopen en profiteer van vele voordelen. Proranje helpt u graag uw huis te verkopen zonder makelaar. Wilt u uw huis zelf verkopen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken binnen drie dagen een vrijblijvend voorstel voor u. 

whatsapp icon Stel uw vraag