fbpx
Home / Huis verkopen Den Haag

Huis verkopen in Den Haag

Wilt u uw huis verkopen in Den Haag of de regio Den Haag? Dan kunt u er tegenaan lopen dat de verkoop van een woning een lange tijd kan duren. Daarnaast komen er vaak veel kosten kijken bij de verkoop van uw huis. 

 • Van Musschenbroekstraat

  Beleggingspand - Den Haag

  Deze garage is samen met de bovenwoning gekocht als eindbelegging voor de lange termijn.

 • Bloemfontijnstraat

  Beleggingspand - Den Haag

  Dit pand betreft meerdere verhuurde studio's.

 • Wagenstraat

  Beleggingspand - Den Haag

  Dit was een mooie verkoop en terughuur constructie. De eigenaar is nog steeds blij met zijn keuze om zijn overwaarde te verzilveren.

 • Weimarstraat

  Beleggingspand - Den Haag

  Een succesvolle gezamenlijke ontwikkeling met de eigenaar. De opbrengst was vele male hoger dan via een traditionele verkoop.

 • Venestraat

  Beleggingspand - Den Haag

  Dit prachtige herenhuis is compleet gerenoveerd en kan de komende decennia weer mee.

 • Nieuwstraat

  Beleggingspand - Den Haag

  De eigenaar wilde zijn overwaarde verzilveren om in het buitenland van zijn pensioen te gaan genieten.

 • Mauritskade

  Beleggingspand - Den Haag

  Dit pand hebben we gekocht met allemaal sociaal verhuurde appartementen erin voor de lange termijn.

 • Loosduinsekade

  beleggingspand - Den Haag

  Proranje heeft dit appartement begin 2019 aangekocht en toegevoegd aan de beleggingsportefeuille. De eigenaar huurt dit de komende 2 jaar terug om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe woning.

Snel uw huis verkopen Den Haag

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw huis zo snel mogelijk te verkopen? Dan kan Proranje u helpen. Uw woning in Den Haag kunnen we binnen een week van u kopen, voor de prijs die uw woning waard is. Hierdoor hoeft de verkoop van uw huis geen maanden te duren! Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw woning direct en discreet te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen uw aanvraag bekijken en sturen u binnen drie dagen een vrijblijvend voorstel, waarin we een bod doen op uw woning in Den Haag. 

Woning verkopen Den Haag met Proranje: de voordelen

Als u twijfelt om uw huis te verkopen met een makelaar Den Haag of om te kiezen voor Proranje, lijsten we graag onze voordelen voor u op. 

Ten eerste bent u bij ons zeker van een snelle verkoop en afwikkeling. Wij doen altijd een zo hoog mogelijk bod op uw woning in Den Haag. Bij ons bespaart u veel kosten, zoals notaris- en makelaarskosten en heeft u niet te maken met ontbindende voorwaarden. U kunt uw huis aan ons direct verkopen. Dit proces is duidelijk en snel, waardoor u geen last heeft van verkoopstress en direct zekerheid krijgt. U heeft ook meteen geld op uw rekening. 

Waarom wilt u snel uw huis verkopen Den Haag?

Er zijn verschillende redenen om uw huis snel te willen verkopen. Wat de reden ook is, Proranje staat graag voor u klaar. Wilt u uw huis verkopen? Den Haag is een van de steden waarin wij op zoek zijn naar huizen om snel op te kopen. Soms zijn mensen zich niet bewust van het feit dat een snelle verkoop wel degelijk mogelijk is. In bepaalde gevallen is het fijn als u uw woning zo snel mogelijk kwijt bent. Voordat u uw huis in de markt staat, is er vaak al veel tijd en geld aan vooraf gegaan. Heeft u te maken met een van de onderstaande situaties? Dan snappen wij dat u uw huis snel verkopen wilt en niet dit hele proces wilt doorstaan. Wij staan graag voor u klaar als;

 • u uw droomhuis heeft gevonden. Dan wacht u natuurlijk niet met het te kopen. Maar omdat u geen dubbele lasten wilt, moet u uw oude woning wel zo snel mogelijk verkopen;
 • u een woning woning heeft geërfd? Als u de woning niet zelf wilt bewonen of verhuren, dan kunt u via Proranje het vermogen vrij maken wat in de stenen van het huis zit
 • u in een relatiebreuk zit. Dit kan de reden zijn dat u uw huis snel verkopen wilt. Omdat een relatiebreuk al vervelend genoeg is, kan een opkoper als Proranje een uitkomst zijn. Uw woning laten opkopen scheelt namelijk een hoop stress en zorgen;
 • u uzelf een hoop stress wilt besparen. De verkoop van uw woning is spannend en kan u veel stress opleveren. Laat uw huis opkopen en voorkom stress. U weet precies waar u aan toe bent als u uw woning door ons laat opkopen;

In contact komen met onze specialist?

Wilt u uw huis verkopen in Den Haag met Haagse makelaars? Dan komen hier veel kosten en tijd bij kijken. Zo moet uw huis steeds weer tot in de puntjes schoon zijn als er potentiële kopers komen kijken. Wilt u uw huis snel verkopen, zonder dat er veel extra kosten bij komen kijken? Kies er dan voor om uw huis te verkopen via Proranje: wij bieden u de mogelijkheid om uw huis snel te verkopen, op een discrete en efficiënte manier. Een groot voordeel aan met Proranje in zee te gaan, is dat wij alle kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering voor onze rekening nemen. Een huis verkopen in Den Haag? Verkoop het aan Proranje.

Wie is Proranje? 

Proranje belegt in verschillende vastgoedprojecten. Dit doen we met de steun van internationale lange termijn beleggers. Hierbij is Proranje voornamelijk actief in de steden in de Randstad, zoals Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Wij nemen uw wensen en situatie altijd erg serieus en kunnen uw huis heel snel van u opkopen. Uw huis verkopen in Den Haag, doet u tegen veel voordelen bij Proranje! Met het geld wat u verdiend aan uw verkochte woning, kunt u leuke dingen doen, zoals een nieuw huis kopen of op reis gaan. Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Ook dan zit u goed bij Proranje! Wij kunnen u ook helpen met het opknappen en verkopen van uw huis. 

Wilt u uw huis verkopen in Den Haag? Dan moet u bij Proranje zijn! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en sturen u binnen drie dagen een gratis en vrijblijvend voorstel. Heeft u nog vragen over onze ‘woning verkopen Den Haag’-werkwijze of over Proranje zelf? Neem dan contact met ons op. 

Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
whatsapp icon Stel uw vraag