fbpx
Home / Verhuurd verkopen

Uw verhuurde woning of pand verkopen?

Heeft u een woning geërfd die u bent gaan verhuren? Of bent u geëmigreerd naar het buitenland of gaan samenwonen met uw partner en heeft u besloten om uw woning te verhuren? Dit kan een aantrekkelijk rendement bieden, maar er kunnen ook problemen ontstaan. Denk hierbij aan problemen met betrekking tot de financiële situatie of de onderlinge band met uw huurders. Wanneer u de huur graag wilt verhogen, kan dit niet zomaar; huurders worden goed beschermd door de Nederlandse wet. Het verhuren van een woning kan minder lucratief worden dan in eerste instantie gedacht. Als u op zoek bent naar een nieuwe eigenaar voor uw verhuurde woning of pand en snel wilt verkopen, bent u bij Proranje aan het juiste adres. Wij zijn actief in heel Nederland.

Hoe huis verkopen met huurder?

Bent u in het bezit van een huis met huurders, maar wilt u de woning verkopen? Dan kan dat bij Proranje. Wij nemen in deze gevallen ook het huurcontract over. Bij ons verkoopt u gemakkelijk, kosteloos en discreet uw onroerend goed. Ook als het aankomt op verhuurde combinaties van winkels, kantoorpanden of horecagelegenheden met een woning kan er aan ons verkocht worden. Zelfs als u een appartement wilt verkopen en terug wilt huren zit u bij ons goed. Wij doen er namelijk alles aan om de beste voorwaarden voor iedere partij te creëren. 

Iedere woning heeft een andere achtergrond. Zo zijn er woningen die achterstallig onderhoud hebben en woningen die verhuurd zijn. Bij Proranje zien we dit niet als belemmering; wij denken namelijk graag in mogelijkheden en gaan altijd oplossingsgericht te werk. Onze medewerkers zijn allemaal gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring.

Wilt u een verhuurd pand verkopen? Wij kopen vrijwel altijd direct van u als particulier of belegger, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast streven we er altijd naar om een win-win situatie te creëren voor alle betrokken partijen. Niet alleen voor u als verkoper, maar ook voor de huurders, de gemeente en de omgeving.

 

 

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen:

  • Geen gedoe meer met huurders
  • Snelle betaling mogelijk
  • Geen probleem met achterstallig onderhoud
  • Marktconforme prijzen

Waarom een verhuurd pand verkopen aan Proranje? 

Dat de huizenmarkt een onzekere markt is, weten wij van Proranje ook. Daarom kozen we ervoor een organisatie in het leven te roepen, die eigenaren van verhuurd vastgoed veel zekerheid en flexibiliteit biedt. U kunt er bij Proranje zeker van zijn dat uw pand tegen een eerlijke en zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt. Bij Proranje zult u nooit met ontbindende voorwaarden te maken krijgen. Wij worden de nieuwe verhuurder van uw pand en u krijgt snel uw geld tegen de beste voorwaarden. Uw vastgoed verkopen met huurders doet u bij Proranje!

Bij Proranje houden we ons bezig met het investeren in beleggingspanden. Dit doen wij door heel Nederland. Wij kopen panden van zowel particulieren als beleggers. Daarbij hanteren we altijd een marktconforme prijs. 

 

whatsapp icon Stel uw vraag