x
Proranje Vastgoed maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, lees alles over onze cookies
Home / Verhuurd verkopen

Uw verhuurde woning of pand verkopen?

Heeft u een woning geërfd die u bent gaan verhuren? Of bent u geëmigreerd naar het buitenland of gaan samenwonen met uw partner en heeft u besloten om uw woning te verhuren? Dit kan een aantrekkelijk rendement bieden, maar er kunnen ook problemen ontstaan. Denk hierbij aan problemen met betrekking tot de financiële situatie of de onderlinge band met uw huurders. Ook wanneer u de huur graag wilt verhogen, kan dit niet zomaar; huurders worden goed beschermd door de Nederlandse wet. Het verhuren van een woning kan minder lucratief worden, dan in eerste instantie gedacht. Kortom, allemaal redenen waarom u een verhuurd huis verkopen wilt. Als u op zoek bent naar een nieuwe eigenaar voor uw verhuurde woning of pand en snel wilt verkopen, bent u bij Proranje aan het juiste adres. 

Huis verkopen met huurder 

Bent u in het bezit van een huis met huurders, maar wilt u van de woning verkopen? Dan kunt u aan Proranje ook uw huis verkopen met huurders erin. Wij nemen in deze gevallen ook het huurcontract over. Bij ons verkoopt u gemakkelijk, kosteloos en discreet uw onroerend goed. Ook verhuurde combinaties van winkels, kantoorpanden of horeca gelegenheid met een woning kan aan ons verkocht worden. Zelfs als u een verhuurd appartement wilt verkopen en terug wilt huren, zit u bij ons goed. Wij doen er namelijk alles aan om de beste voorwaarden voor iedere partij te creëren. 

Iedere woning heeft een andere achtergrond. Zo zijn er woningen die een achterstallig onderhoud hebben en woningen die verhuurd zijn. Bij Proranje zien we dit niet als belemmering; wij denken namelijk graag in mogelijkheden en gaan altijd oplossingsgericht te werk. Onze medewerkers zijn allemaal gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring.

Wilt u een verhuurd pand verkopen? Dan doen wij dit vrijwel altijd direct van u als particulier of belegger, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast streven we er altijd naar om een win-win situatie te creëren voor alle betrokken partijen. Niet alleen voor u als verkoper, maar ook voor de huurders, de gemeente en de omgeving.

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Voordelen:

  • Geen gedoe meer met huurders
  • Snelle betaling mogelijk
  • Geen probleem met achterstallig onderhoud
  • Marktconforme prijzen

Waarom een verhuurd pand verkopen aan Proranje? 

Dat de huizenmarkt een onzekere markt is, ontdekten wij van Proranje ook. Daarom kozen we ervoor een organisatie in het leven te roepen, die eigenaren van verhuurd vastgoed veel zekerheid en flexibiliteit biedt. U kunt er bij Proranje zeker van zijn dat u uw pand tegen een eerlijke en zo een hoog mogelijke prijs verkocht wordt. Bij Proranje zult u nooit met ontbindende voorwaarden te maken krijgen. Wij worden de nieuwe verhuurder van uw pand en u krijgt snel uw geld tegen de beste voorwaarden. Uw huis verkopen met huurder, doet u bij Proranje!

Bij Proranje houden we ons bezig met het investeren in beleggingspanden. Dit doen wij voornamelijk in steden in de randstad, zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Wij kopen panden van zowel particulieren als bedrijven. Daarbij hanteren we altijd een marktconforme prijs. Zo heeft u snel toegang tot uw geld, waarmee u kunt doen wat u wilt. Zo kunt u een nieuw huis kopen, reizen of uw geld (her)investeren.