fbpx
Home / Beleggingspand kopen

Beleggingspand kopen

Zoekt u een of meerdere beleggingsobjecten (pand, appartement of woning) om rendement te maken op uw eigen geld? Bij Proranje Vastgoed hebben wij diverse objecten in de verkoop. Deze verkopen wij discreet, buiten de markt om, zonder tussenkomst van makelaars. Koop direct een beleggingsobject via Proranje Vastgoed! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor meer informatie.

 

 

De voordelen van een beleggingspand

Met de aankoop van een beleggingsobject heeft u, los van de maandelijkse huurinkomsten die u ontvangt, ook de zekerheid van het onderpand en de waardestijging hiervan. Mede doordat er diverse banken tot wel 80% van beleggingsobjecten financieren, kunt u zelf beginnen met het opbouwen van uw eigen vastgoedportefeuille. Het is geen geheim dat beleggen in vastgoed heeft uitgewezen waardevast te zijn.

 

Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Proranje Vastgoed biedt verschillende beleggingspanden die mogelijk bij uw profiel passen. Neem contact met ons op voor de aanvullende informatie. Wij hebben verschillende beleggingspanden te koop in en rondom de Randstad. Zo zit u bij ons goed voor het kopen van een beleggingspand in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw investering van A tot Z geregeld

Het is geen geheim dat een vastgoedbelegging zorgt voor een rendement in de komende jaren. Naast dat u een beleggingspand na een aantal jaren tegen een betere prijs kunt verkopen, kunt u het pand in de tussentijd verhuren. Het kopen van een huis en het daarna verhuren kan, vooral in grote steden, een goede inverstering zijn. Maar het zoeken naar een beleggingspand is niet altijd makkelijk en daar helpt Proranje Vastgoed u graag bij. Wilt u uw beleggingspanden verkopen? Ook dan kunt u bij Proranje Vastgoed aankloppen voor de beste voorwaarden.

Waarom uw beleggingspand kopen met Proranje? 

Zoekt u zelf een beleggingsobject? Heeft u zelf geld dat op dit moment weinig rendeert? Proranje Vastgoed heeft beleggingsobjecten die regelmatig worden verkocht. Om die reden komen wij ook graag in contact met partijen en of particulieren die willen investeren in vastgoed. Neem contact met ons op via het contactformulier en laat ons weten wat u precies zoekt. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen aan een belegging die bij u past! U kunt ook altijd bellen naar een van onze vestigingen.

whatsapp icon Stel uw vraag