fbpx
Home / Uw pand verkopen met Proranje

Uw pand verkopen met Proranje

Wil u een pand verkopen? Dan bent u bij Proranje aan het juiste adres. Proranje koopt uw huis op voor een eerlijke prijs, op een discrete en efficiënte manier. Bovendien zijn alle kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering van de woning voor onze rekening. Wilt u uw bedrijfspand snel verkopen? Ook dan zit u goed bij Proranje. Want u kunt uw pand binnen een week aan ons verkopen.

Uw pand verkopen aan Proranje

Bij Proranje begrijpen we dat een pand verkopen niet altijd zo simpel is als het lijkt. Als u uw pand gaat verkopen, krijgt u te maken met een makelaar en bijkomende kosten. En natuurlijk is het ook belangrijk dat uw pand er netjes uitziet voor bezichtigingen; dat kost tijd en energie. Omdat al deze dingen uiteindelijk vaak behoorlijk wat zorgen opleveren, neemt Proranje alles graag voor u uit handen. Als wij uw pand opkopen, verkoopt u het snel én voor een goede prijs. Of het nu gaat om een woning, winkel, bedrijfspand of ander soort vastgoed: u kunt uw pand verkopen aan Proranje. 

Proranje koopt voornamelijk panden op in grote steden in de Randstad, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht. We kopen panden van particulieren en beleggers, waarbij we altijd een marktconforme prijs hanteren en ervoor zorgen dat het geld snel toegankelijk is. Ook wanneer u een beleggingspand verkopen wilt, bent u bij Proranje dus aan het juiste adres.

U kunt uw pand onder alle omstandigheden aan ons verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor directe verkoop, maar ook wanneer u een pand wilt verkopen met huurders. Wij nemen in zo’n geval ook het huurcontract en de huurders van u over. Wilt u uw eigen pand verkopen en terughuren? Ook dat is één van de diensten van Proranje.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie is Proranje?

Dat de Nederlandse huizenmarkt een onzekere markt is, vormde de inspiratie om Proranje op te richten. Met Proranje weten zowel particulieren als beleggers namelijk precies waar ze aan toe zijn. Want bij Proranje kunt u er zeker van zijn dat uw pand tegen een eerlijke en zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt. 

Proranje is gespecialiseerd in het beleggen in en renoveren van allerlei vastgoedprojecten. Daarin worden we ondersteund door verschillende succesvolle (internationale) beleggers. Met een team van gepassioneerde experts met kennis van vastgoed en bouwkundigen met jarenlange ervaring, zorgen we ervoor dat er altijd snel en deskundig wordt gewerkt.

Proranje koopt niet alleen woningen op van particulieren. Ook beleggers kunnen bij ons terecht. We kopen het onroerend goed rechtstreeks op, zonder tussenkomst van derden.

Uw pand verkopen: de voordelen van Proranje

Wat de reden ook is dat u uw pand wilt verkopen, bij Proranje is snelle verkoop geen enkel probleem. Wij kunnen uw pand vandaag nog opkopen. Daarbij kunt altijd uitgaan van een goede service, snel schakelen en duidelijkheid. Wij staan van A tot Z voor u klaar wanneer u uw vastgoed verkopen wilt. 

Gaat u uw pand verkopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of een andere omgeving? En besluit u ons in te schakelen als opkoper? Dan kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Snelle verkoop en afwikkeling
  • Een zo hoog mogelijke prijs
  • Geen makelaars- en notariskosten
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Geen verkoopstress, direct zekerheid
  • Direct voorschot: meteen geld op uw rekening

Zo ziet u zelf: uw pand verkopen aan Proranje levert veel voordelen op. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u direct contact opnemen. 

whatsapp icon Stel uw vraag