x
Proranje Vastgoed maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, lees alles over onze cookies
Home / Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Proranje Vastgoed is een solide vastgoedbedrijf dat ondersteund wordt door verschillende succesvolle ondernemers. Wij renoveren en beleggen in allerlei soorten vastgoedobjecten. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren vastgoed experts en bouwkundigen, die in elke situatie snel, professioneel en deskundig kunnen opereren en handelen.

Waar richten we ons op?

Wij kopen voornamelijk (verhuurde) woningen en kantoorpanden in de Randstad. Wij kopen onroerend goed rechtstreeks van particulieren en beleggers, zonder tussenkomst van derden.

Wat maakt ons anders?

Proranje wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering die op een informele, maar toch professionele manier win-win situaties voor elkaar krijgen voor alle betrokken partijen zoals huiseigenaren, huurders, gemeente en omgeving. U kunt uw woning direct verkopen, weer terughuren of gezamenlijk met ons ontwikkelingen wat ons uniek maakt en waarmee wij voorzien in een maatschappelijke behoefte voor woningeigenaren.

De voorwaarden van Proranje waren veruit het best. Ik heb een week getwijfeld, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt en geniet nu van de overwaarde van mijn huis

Hannah de Jong

Ik heb mijn woning voor een mooie prijs verkocht aan Proranje, terwijl ik er nog een jaar in ben blijven wonen. Hierdoor kon ik rustig op zoek naar vervangende woonruimte.

Frederique Hartman

Ik wilde mijn woning snel verkopen aangezien ik al een andere woning had gekocht. Via Proranje ging dit op een prettige en snelle manier.

George Kwohe

Onze specialisten

Jeroen Jager
Jeroen Jager

Jeroen is acquisiteur en mede-verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille van Proranje Vastgoed.

Dalia Thamer
Dalia Thamer

Dalia ondersteund het team op social media gebied en bouwt aan een betere branding van Proranje Vastgoed.

Joey van de Poppe
Joey van de Poppe

Joey verstrekt het Proranje team op het gebied van projectontwikkeling. Daarnaast houdt hij zich bezig met de uitbreiding van de lange termijn beleggingsportefeuille binnen Groot-Amsterdam

Jelmer Schortinghuis
Jelmer Schortinghuis

Jelmer is mede-initiatiefnemer en commercieël hoofdverantwoordelijk. Tevens onderhoudt hij alle relaties met huiseigenaren en huurders.

Berend van Haren
Berend van Haren

Berend houdt zich bezig met de acquisitie van nieuwe investeringen en marketing binnen Proranje.

Carlos Vermi
Carlos Vermi

Carlos houdt zich met zijn collega’s bezig met alle renovaties en ontwikkelingen binnen Proranje.

Patrick Merkx
Patrick Merkx

Patrick is mede-initatiefnemer en richt zich op de ontwikkelingen binnen de vastgoed portefeuille. Tevens is hij bezig met de uitbreiding van deze portefeuille.

Wijnand Kooy
Wijnand Kooy

Via JP Vastgoedadvies begeleidt Wijnand de bouwvakkers. Zowel met constructieve vraagstukken alsook de planning.

Jack van der Pal
Jack van der Pal

Als hoofd van JP Vastgoedavies is Jack betrokken bij alle ontwikkelingen binnen Proranje. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld zorgt hij ervoor dat alle rennovaties soepel verlopen

Alice Aster
Alice Aster

Alice zorgt er voor dat alle administratie ordelijk wordt verwerkt en ondersteunt daarnaast met de planning.

Pedro davide
Pedro davide

Pedro is onze trouwe klusjesman en zorgt met zijn mannen dat alle calamiteiten van onze huurdes zo spoedig mogelijk worden verholpen.