fbpx
team proranje
proranje over ons team
Over huis verkopen - Proranje Vastgoed - Team
team-proranje
proranje-over-ons-team
over-huis-verkopen
previous arrow
next arrow
Home / Over ons

Over Ons

Wie zijn wij?

Proranje Vastgoed is een solide vastgoedbedrijf dat ondersteund wordt door grote (internationale) investeerders. Wij renoveren en beleggen in allerlei soorten vastgoedobjecten. Ons team bestaat uit gedreven en ervaren vastgoed experts en bouwkundigen, die in elke situatie snel, professioneel en deskundig kunnen opereren en handelen.

Waar richten we ons op?

Wij kopen voornamelijk (verhuurde) woningen en (kantoor)panden door heel Nederland. Wij kopen onroerend goed rechtstreeks van particulieren en beleggers, zonder tussenkomst van derden.

Wat maakt ons anders?

Proranje haar handelswijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering waarmee op een informele, maar toch professionele manier win-win situaties worden gecreëerd voor zowel huiseigenaren, als huurders, als de gemeente en omgeving. U kunt uw woning direct verkopen of weer terughuren. Ook kunt u uw beleggingspanden aan ons verkopen. 

De voorwaarden van Proranje waren veruit het best. Ik heb een week getwijfeld, maar uiteindelijk de knoop doorgehakt en geniet nu van de overwaarde van mijn huis

Hannah de Jong

Ik heb mijn pand voor een mooie prijs verkocht aan Proranje, terwijl ik er nog een jaar in ben blijven wonen. Hierdoor kon ik rustig op zoek naar vervangende woonruimte.

Frederique Hartman

Ik wilde mijn woning snel verkopen aangezien ik al een andere woning had gekocht. Via Proranje ging dit op een prettige en snelle manier.

George Kwohe
Lars van Wechem
Lars van Wechem

Sales Director Proranje Vastgoed

Bas Zijlstra
Bas Zijlstra

Bas is acquisiteur en mede-verantwoordelijk voor het vergroten van de portefeuille van Proranje Vastgoed.

Dalia Thamer
Dalia Thamer

Dalia ondersteunt het team op social media gebied en bouwt aan een betere branding van Proranje Vastgoed.

Jelmer Schortinghuis
Jelmer Schortinghuis

Jelmer is mede-initiatiefnemer en commercieël verantwoordelijk. Hij is verantwoordelijk voor bijna alle aankopen van Proranje in de Randstad.

Nick Goossens
Nick Goossens

Nick houdt zich bezig met de acquisitie van nieuwe investeringen en marketing binnen Proranje.

Carlos Vermi
Carlos Vermi

Carlos houdt zich met zijn collega’s bezig met alle renovaties en ontwikkelingen binnen Proranje.

Patrick Merkx
Patrick Merkx

Patrick is mede-initiatiefnemer en richt zich voornamelijk op het beheer en relatiemanagement. Tevens is hij bezig met de uitbreiding van deze portefeuille.

Jack van der Pal
Jack van der Pal

Als hoofd van JP Vastgoedavies is Jack betrokken bij alle (her)ontwikkelingen binnen Proranje. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouwwereld zorgt hij ervoor dat alle rennovaties soepel verlopen

Nicola Ebbink
Nicola Ebbink

Nicola is commercieel verantwoordelijke en vormt de schakel tussen diverse vastgoedeigenaren en onze eindbeleggers. Verder behandelt Nicola alle juridisch-gerelateerde vraagstukken.

Pedro davide
Pedro davide

Pedro is onze trouwe klusjesman en zorgt met zijn mannen dat alle calamiteiten van onze huurders zo spoedig mogelijk worden verholpen.

whatsapp icon Stel uw vraag