x
Proranje Vastgoed maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, lees alles over onze cookies
Home / Bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verkopen

Wilt u uw bedrijfspand of winkelpand verkopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Proranje. Bij ons kunt u uw pand direct, snel en voor een goede prijs verkopen. Wij begrijpen dat u stress kunt krijgen van de verkoop van uw bedrijfspand. Uw winkel- of bedrijfspand moet er elke keer weer piekfijn uitzien als de makelaar langskomt met een geïnteresseerde koper en u moet rekening houden met verschillende kosten die bij een verkoop komen kijken. Deze punten zorgen er bovendien voor dat een bedrijfspand verkopen een lang proces kan worden. Daarom kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfs- of winkelpand aan Proranje te verkopen.

Bedrijfs- of winkelpand verkopen met Proranje

Als eigenaar van een winkel- of bedrijfspand, moet u soms een keuze maken; verhuren of verkopen? Een bedrijfspand verhuren is een goede optie als u niet direct kapitaal nodig heeft. Wilt u toch snel over kapitaal beschikken? Verkoop dan uw bedrijfs- of winkelpand aan Proranje.

Bij ons kunt u zeker zijn van een snelle verkoop en afwikkeling. Wij zijn een ideale partij om uw pand aan te verkopen, op een discrete en efficiënte manier. Wij bieden u een zo hoog mogelijke prijs en nemen alle makelaars- en notariskosten op ons. Bovendien zijn er geen ontbindende voorwaarden. Dit hele proces zorgt ervoor dat u geen verkoopstress ervaart, maar profiteert van directe zekerheid. Dit kan allemaal heel snel; zo kunt u uw bedrijfs- of winkelpand aan ons verkopen in ongeveer één week.

Velen denken dat een snelle verkoop niet mogelijk is, omdat panden vaak maanden te koop kunnen staan. Wij kunnen u laten zien dat het wel mogelijk is. Belegt u in vastgoed en wilt u snel een pand van de hand doen of heeft u één pand dat u graag wil verkopen? Wij helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact op

Winkel- of bedrijfspand verkopen met huurder

Bent u in het bezit van een bedrijfs- of winkelpand, dat momenteel wordt verhuurd, maar wilt u dit pand verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u om in zee te gaan met Proranje? Dan wordt het winkel- of bedrijfspand inclusief huurconctract overgenomen door Proranje. Dit kan gemakkelijk en discreet worden gedaan.

Wilt u een verhuurd winkel- of bedrijfspand verkopen? Dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen de verkoop vrijwel altijd regelen, direct van u als particulier of belegger en zonder tussenkomst van derden. Bij Proranje streven we naar een win-win situatie voor u, voor de huurders, de gemeente en de omgeving. 

Bij Proranje begrijpen we dat het verhuren van een winkel- of bedrijfspand voor mooi rendement kan zorgen, maar evenwel voor problemen. Zo kunt u nood krijgen aan liquide middelen of problemen hebben met uw huurders. Uw winkel- of bedrijfspand verkopen biedt oplossing.

  • Snelle verkoop en afwikkeling
  • Een zo hoog mogelijke prijs
  • Geen makelaars- en notariskosten
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Geen verkoopstress
  • Direct voorschot: meteen geld op uw rekening

Verkoop uw pand aan Proranje

Proranje is er niet alleen voor u als u uw bedrijfs- of winkelpand wilt verkopen. Wilt u uw huis snel verkopen of lijkt uw huis verkopen en terughuren om zo uw overwaarde te incasseren u wel wat? Dan zit u goed bij Proranje. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag.

Wie is Proranje?

Proranje werd opgericht om eigenaren van panden zekerheid en flexibiliteit te bieden. Wij weten dat de Nederlandse huizenmarkt een onzekere markt is, daarom kunt u er bij ons zeker van zijn dat u een eerlijke en zo hoog mogelijke prijs voor uw pand krijgt. Wij kopen o.a. huizen, appartementen en winkel- en bedrijfspanden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en omgeving. 

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina of bellen op 020-2440930. We helpen u graag! Wij reageren binnen 24 uur en indien gewenst, ontvangt u binnen drie dagen een vrijblijvend voorstel van ons. Wilt u uw winkel- of bedrijfspand verkopen? Dan zijn wij de ideale partner voor u!