fbpx
Home / Beleggingspand verkopen

Beleggingspand verkopen

Beleggen in vastgoed lijkt een slimme investering, maar er kunnen vele addertjes onder het gras zitten. Zo kunt u huurders hebben die niet betalen of achterstallig onderhoud oplopen. Bij Proranje kunt u uw beleggingspand in elke staat verkopen. Alle kosten met betrekking tot de verkoop en levering van uw beleggingspand komen voor onze rekening. U kunt uw beleggingspand vandaag nog aan ons verkopen, maar we zijn ook bereid om dit over bijvoorbeeld een jaar af te nemen.

 

 

Beleggingspand verkopen bij Proranje 

Bij Proranje kunt u uw beleggingspand verkopen. Wij houden ons bezig met het investeren in beleggingspanden. Dit doen wij voornamelijk in de grote steden, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Bij Proranje kopen we panden van zowel beleggers als particulieren. We hanteren altijd een marktconforme prijs, waarbij het geld snel toegankelijk is. Zo kunt u ermee doen wat u wilt. Wilt u uw woning of investeringspand verkopen? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Naast een leeg pand, kunt u ook uw beleggingspand met huurders aan ons verkopen. Wij kunnen uw verhuurde beleggingspand direct en op een discrete en efficiënte manier opkopen. Hierbij nemen wij ook het huurcontract van u over. De zittende huurders kunnen dus in het pand blijven wonen. Alle kosten met betrekking tot de verkoop en levering van de woning komen voor onze rekening.  

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De verkoop van uw beleggingspand van A tot Z geregeld

Bij de verkoop van een beleggingspand komen veel dingen kijken. Als u ervoor kiest om uw beleggingspand aan Proranje te verkopen, nemen wij alle zorgen met betrekking tot de verkoop van uw beleggingspand uit handen. Door onze ervaring en ons grote netwerk binnen de huizenbranche, kennen we de markt van binnen en buiten. Hierdoor weet u zeker dat u uw beleggingspand bij ons verkoopt tegen de beste voorwaarden. Als u uw beleggingspand wilt verkopen, is een geschikte koper zo gevonden.

Een beleggingspand verkopen bij Proranje kost u geen werk of energie. Wij nemen het gehele proces van A tot Z van u over. Uiteraard wordt alles in samenspraak met u geregeld.

Waarom uw beleggingspand verkopen aan Proranje? 

De Nederlandse huizenmarkt is een onzekere markt, dat weten wij van Proranje ook. Daarom hebben we een bedrijf opgericht, dat eigenaren van beleggingspanden veel zekerheid en flexibiliteit biedt. Bij Proranje kunt u er zeker van zijn dat u uw beleggingspand tegen een eerlijke en zo hoog mogelijke prijs kunt verkopen. Wij nemen uw pand over en u krijgt snel uw geld, onder goede voorwaarden. Wilt u uw beleggingspand in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag of omgeving snel verkopen? Dat kan bij Proranje!

whatsapp icon Stel uw vraag