x
Proranje Vastgoed maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, lees alles over onze cookies
Home / Beleggingspand verkopen

Beleggingspand verkopen

Uw beleggingspand verkopen is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. U krijgt te maken met uw huurders, een makelaar en bijkomende kosten. g. Heeft u vastgoed of een beleggingspand dat u wilt verkopen? Dan bent u bij Proranje aan het juiste adres. Bij ons verkoopt u uw beleggingspand snel en tegen een goede prijs. Wij helpen u graag! Of u nu uw appartement, woning, winkel, bedrijfspand of ander type vastgoed wilt verkopen.

Beleggen in vastgoed lijkt een slimme investering, maar er kunnen vele addertjes onder het gras zitten. Zo kunt u huurders hebben die niet betalen of achterstallig onderhoud oplopen. Bij Proranje kunt u uw beleggingspand in alle staten verkopen. Alle kosten met betrekking tot verkoop en levering van uw beleggingspand komen voor onze rekening. U kunt uw beleggingspand vandaag nog aan ons verkopen, maar we zijn ook bereid om dit over bijvoorbeeld een half jaar af te nemen

Beleggingspand verkopen bij Proranje 

Bij Proranje kunt u uw beleggingspand verkopen. Wij houden ons bezig met het investeren in beleggingspanden. Dit doen wij voornamelijk in de grote steden in de Randstad, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Bij Proranje kopen we panden van zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast hanteren we altijd een marktconforme prijs, waarbij het geld snel toegankelijk is. Zo kunt u ermee doen wat u wilt. Wilt u uw woning verkopen, een investeringspand verkopen of uw verhuurde huis verkopen? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Naast een leeg beleggingspand, kunt u ook uw beleggingspand met huurders aan ons verkopen. Wij kunnen uw verhuurde beleggingspand direct en op een discrete en efficiënte manier opkopen. Hierbij nemen wij ook het huurcontract en de huurders van u over. Alle kosten met betrekking tot de verkoop en levering van de woning komen voor onze rekening. Dit zorgt ervoor dat u geen onnodige kosten maakt en een zo hoog mogelijk rendement uit uw pand haalt. Daarnaast kunnen de zittende huurders blijven zitten.

Neem vrijblijvend contact op

De verkoop van uw beleggingspand van A tot Z geregeld

Bij de verkoop van een beleggingspand komen veel dingen kijken. Als u ervoor kiest uw beleggingspand bij Proranje te verkopen, nemen wij alle zorgen met betrekking tot de verkoop van uw beleggingspand uit handen. Door onze ervaring en ons grote netwerk binnen de huizenbranche, kennen we de markt van binnen en buiten. Hierdoor weet u zeker dat u uw beleggingspand bij ons verkoopt tegen de beste voorwaarden. Als u uw beleggingspand wilt verkopen, is een geschikte koper zo gevonden.

Een beleggingspand verkopen bij Proranje kost u geen werk of energie. Wij nemen het gehele proces van A tot Z voor u uit handen. Uiteraard wordt alles in samenspraak met u geregeld.

Waarom uw beleggingspand verkopen bij Proranje? 

De Nederlandse huizenmarkt is een onzekere markt, dat ontdekten wij van Proranje ook. Daarom kozen we ervoor een bedrijf te starten, dat eigenaren van beleggingspanden veel zekerheid en flexibiliteit biedt. Bij Proranje kunt u er zeker van zijn dat u uw beleggingspand tegen een eerlijke en zo hoog mogelijke prijs kunt verkopen. Wij nemen uw pand over en u krijgt snel uw geld, tegen de beste voorwaarden. Wilt u uw beleggingspand in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag of omgeving snel verkopen? Een beleggingspand verkopen, doet u bij Proranje!