fbpx
Home / Executieverkoop huizen

Executieverkoop huizen

Bij achterstallige betaling van de hypotheek kan het zo zijn dat een huis wordt geveild in een executieverkoop. Het bedrag dat uw huis oplevert kan dan worden gebruikt om uw schulden te betalen. De verkoopprijs van huizen in een executieveiling ligt meestal ruim onder de werkelijke woningwaarde. Bent u op zoek naar een manier waarbij u uw huis niet in de executieverkoop hoeft te zetten en u uw huis voor een zo eerlijk mogelijke prijs kunt verkopen? Dan biedt Proranje de oplossing. Neem contact met ons op en wij doen binnen 3 dagen een vrijblijvend bod op uw huis. Dit bod zal in de meeste gevallen een stuk hoger zijn dan het bedrag dat uw huis bij een executieverkoop voor onroerend goed zal opleveren.

Wat is een executieverkoop?

Een executieverkoop is een veiling van gedwongen verkoop van vastgoed. Dit wordt gedaan in opdracht van één of meerdere schuldeisers. Een schuldeiser kan alleen een executieverkoop afdwingen als deze een executoriale titel heeft. Een vonnis van een rechter of notariële akte inclusief betalingsverplichting, zoals een hypotheek, zijn voorbeelden van zo’n titel. Een hypotheekhouder kan tot verkoop van het vastgoed overgaan als er sprake is van achterstallige betaling. Hiervoor hoeft hij geen gerechtelijk vonnis te hebben. De schuldenaar moet wel in verzuim zijn. 

Als een van genoemde gevallen zich voordoet, dan gaat het huis naar de executieveiling. Hier kunnen mensen een huis kopen door een bod uit te brengen. De mensen die bieden op een huis beslissen uiteindelijk het bedrag waarvoor het huis wordt verkocht. Dit is dus een erg onzekere situatie voor een woningeigenaar. Wilt u deze onzekere situatie voor zijn en een bod op uw huis ontvangen dat hoger ligt dat het bedrag waarvoor uw huis in de executieveiling wordt verkocht? Kies er dan voor om uw huis te verkopen aan Proranje! 

Uw woning snel verkopen voordat het in de executieverkoop komt, levert u dus een hoop op! Wilt u uw huis verkopen en staat deze woning in Nederland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang binnen drie dagen een vrijblijvend voorstel.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Snelle verkoop en afwikkeling
  • Een zo hoog mogelijke prijs
  • Geen makelaars- en notariskosten
  • Geen ontbindende voorwaarden
  • Geen verkoopstress
  • Direct voorschot: meteen geld op uw rekening

Wat kan Proranje doen bij dreigende executieverkoop?

Wilt u uw huis nu verkopen, nog voordat de executieverkoop werkelijkheid is? Wat de reden ook is, Proranje kan uw huis vandaag nog opkopen. Het is goed om te weten dat wij uw wensen en uw situatie zeer serieus nemen. U kunt er bij Proranje altijd vanuit gaan dat we u een goede service en duidelijkheid bieden. Omdat wij begrijpen dat uw huis snel verkopen spanning geeft, kunt u gedurende het gehele proces op ons rekenen. Wij kunnen vrijwel altijd een beter bod doen, dan wanneer uw huis op een executieveiling wordt verkocht. Wilt u uw huis snel verkopen en besluit u om Proranje in te schakelen als huisopkoper? Dan kunt u altijd uitgaan van de  voordelen hier links. 

whatsapp icon Stel uw vraag