fbpx
Home / Studentenhuis verkopen

Studentenhuis verkopen

Beleggen in een studentenhuis lijkt een slimme investering, maar er kunnen vele addertjes onder het gras zitten. Zo kunt u te maken krijgen met veranderende regelgeving, huurders die niet betalen of achterstallig onderhoud oplopen. Bij Proranje kunt u uw studentenhuis in elke staat snel verkopen. De kosten met betrekking tot verkoop, opknappen en levering van het studentenhuis komen dan voor onze rekening. Bij ons verkoopt u uw studentenhuis spoedig en tegen een goede prijs. Wij helpen u graag!

Waarom uw studentenhuis verkopen bij Proranje?

Proranje houdt zich bezig met het investeren in vastgoed, zoals studentenhuizen. Dit doen wij voornamelijk in de grote steden in de Randstad. Bij Proranje kopen we panden van zowel bedrijven als particulieren. Hierbij hanteren we altijd een marktconforme prijs, waarbij uw geld snel toegankelijk is. Zo kunt u ermee doen wat u wilt. Wilt u uw studentenhuis verkopen, een investeringspand verkopen of een ander beleggingspand verkopen? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Naast een leeg studentenhuis, kunt u ook uw studentenhuis met studenten erin aan ons verkopen. Wij kunnen uw verhuurde studentenhuis direct en op een discrete en efficiënte manier opkopen. Hierbij nemen wij ook het huurcontract met de studenten van u over. Wij nemen alle kosten, met betrekking tot de verkoop en levering van uw studentenhuis, voor eigen rekening. Hiermee bespaart u een hoop onnodige kosten en haalt u een zo hoog mogelijk rendement uit uw studentenhuis. Daarnaast kunnen de huidige studenten blijven huren. 

De verkoop van uw studentenhuis snel regelen?

Bij de verkoop van een studentenhuis komen veel dingen kijken. Als u ervoor kiest uw studentenhuis bij Proranje te verkopen, nemen wij alle zorgen met betrekking tot de verkoop van uw studentenhuis uit handen. Wij hebben een bak aan ervaring en een groot netwerk binnen de huizenbranche, waardoor we de markt van binnen en buiten kennen. Dit zorgt voor zekerheid en hierdoor weet u zeker dat u uw studentenhuis bij ons verkoopt tegen de beste voorwaarden. 

Een studentenhuis verkopen bij Proranje kost u geen energie, werk of onnodige kosten. Wij nemen het gehele proces van A tot Z voor u uit handen. Uiteraard wordt alles in samenspraak met u geregeld.

Waarom uw studentenhuis verkopen bij Proranje? 

De Nederlandse huizenmarkt is een onzekere markt, dat weten wij ook. Daarom kozen we ervoor een bedrijf te starten, dat eigenaren van studentenhuizen en andere beleggingspanden veel zekerheid en flexibiliteit biedt. Wij kopen uw studentenhuis tegen een eerlijke en zo hoog mogelijk prijs op. Hierbij nemen we het pand en de eventuele huurders van u over en krijgt u snel uw geld, tegen de beste voorwaarden. Wij doen binnen drie dagen een vrijblijvend bod. Wilt u uw studentenhuis of ander soort vastgoed verkopen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag of omgeving? Dan is Proranje de ideale opkoper.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
whatsapp icon Stel uw vraag