x
Proranje Vastgoed maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, lees alles over onze cookies
Home / Studentenhuis verkopen

Studentenhuis verkopen

Bent u in het bezit van een studentenhuis als beleggingspand en wilt u dit verkopen? Bij een verkoop komt een hoop kijken. U krijgt te maken met uw huurders, een makelaar en bijkomende kosten. Heeft u een beleggingspand of een studentenhuis dat u snel en eenvoudig wilt verkopen? Dan bent u bij Proranje aan het juiste adres. Bij ons verkoopt u uw studentenhuis spoedig en tegen een goede prijs. Wij helpen u graag!

Beleggen in een studentenhuis lijkt een slimme inverstering, maar er kunnen vele addertjes onder het gras zitten. Zo kunt u te maken krijgen met de veranderende regelgeving, huurders die niet betalen of achterstallig onderhoud oplopen. Bij Proranje kunt u uw studentenhuis in elke staat snel verkopen. De kosten met betrekking tot verkoop, opknappen en levering van het studentenhuis komen dan voor onze rekening. Wilt u uw studentenhuis vandaag nog verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar we zijn ook bereid om dit over een (half) jaar af te nemen. Heeft u een studentenhuis voor uw zoon of dochter gekocht, maar is hij of zij klaar met studeren? Verkoop dan uw studentenhuis aan Proranje!

Studentenhuis verkopen bij Proranje 

Bij Proranje kunt u uw studentenhuis verkopen. Proranje houdt zich namelijk bezig met het investeren in vastgoed, zoals studentenhuizen. Dit doen wij voornamelijk in de grote steden in de Randstad. Bij Proranje kopen we panden van zowel bedrijven als particulieren. Hierbij hanteren we altijd een marktconforme prijs, waarbij uw geld snel toegankelijk is. Zo kunt u ermee doen wat u wilt. Wilt u uw studentenhuis verkopen, een investeringspand verkopen of ander beleggingspand verkopen? Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Naast een leeg studentenhuis, kunt u ook uw studentenhuis met studenten erin aan ons verkopen. Wij kunnen uw verhuurde studentenhuis direct en op een discrete en efficiënte manier opkopen. Hierbij nemen wij ook het huurcontract met de studenten van u over. Wij nemen alle kosten, met betrekking tot de verkoop en levering van uw studentenhuis, voor eigen rekening. Hiermee bespaart u een hoop onnodige kosten en haalt u een zo hoog mogelijk rendement uit uw studentenhuis. Daarnaast kunnen de huidige studenten blijven huren. 

Neem vrijblijvend contact op

De verkoop van uw studentenhuis van A tot Z geregeld 

Bij de verkoop van een studentenhuis komen veel dingen kijken. Als u ervoor kiest uw studentenhuis bij Proranje te verkopen, nemen wij alle zorgen met betrekking tot de verkoop van uw studentenhuis uit handen. Wij hebben een bak aan ervaring en een groot netwerk binnen de huizenbranche, waardoor we de markt van binnen en buiten kennen. Dit zorgt voor zekerheid en hierdoor weet u zeker dat u uw studentenhuis bij ons verkoopt tegen de beste voorwaarden. Wilt u uw studentenhuis verkopen? Dan is een geschikte koper zo gevonden. 

Een studentenhuis verkopen bij Proranje kost u geen energie, werk of onnodige kosten. Wij nemen het gehele proces van A tot Z voor u uit handen. Uiteraard wordt alles in samenspraak met u geregeld.

Waarom uw studentenhuis verkopen bij Proranje? 

De Nederlandse huizenmarkt is een onzekere markt, dat weten wij ook. Daarom kozen we ervoor een bedrijf te starten, dat eigenaren van studentenhuizen en andere beleggingspanden veel zekerheid en flexibiliteit biedt. Wij kopen uw studentenhuis tegen een eerlijke en zo hoog mogelijk prijs op. Hierbij nemen we het pand en de eventuele huurders van u over en krijgt u snel uw geld, tegen de beste voorwaarden. Wij doen binnen drie dagen een vrijblijvend bod. Wilt u uw studentenhuis of ander huis verkopen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag of omgeving? Een studentenhuis verkopen, doet u bij Proranje!