fbpx
Home / Huis verkopen Amsterdam

Woning verkopen in Amsterdam

Wilt u uw woning verkopen in Amsterdam of rondom Amsterdam? Dan zit u goed bij Proranje. Wij begrijpen dat het verkopen van uw woning niet altijd eenvoudig is. Zo komen er veel kosten kijken bij de verkoop van uw huis. 

 • Nieuwe prinsengracht

  Beleggingspand - Amsterdam

  Dit volledige pand is zonder huurders door Proranje aangekocht om te verkopen aan een belegger die deze woningen wil gaan verhuren

 • Amsterdamseweg

  Ontwikkelpand - Amstelveen

  Dit woon-winkel pand heeft Proranje aangekocht om te renoveren en transormeren naar een gezinswoning

 • Hobbemakade

  Beleggingspand - Amsterdam

  Lange termijn belegging in Amsterdam-Zuid. Grondig gerenoveerd en momenteel verhuurd aan starters.

 • Diezestraat

  Ontwikkelpand - Amsterdam

  Een herontwikkelde dubbele bovenwoning met uitbouw groot dakterras

 • Jacob van Lennepstraat

  Ontwikkelpand - Amsterdam

  Twee losse appartementen en één dubbel bovenhuis met dakterras. Alles gestript en hoogwaardig gerenoveerd

 • Eerste van der Helststraat

  Beleggingspand - Amsterdam

  Dit pand is aangekocht als lange termijn belegging voor 3 woningdelers.

 • Jacob van Lennepstraat

  Belegginspand - Amsterdam

  Gekocht als lange termijn belegging voor de verhuur aan een gezin met een kind.

 • Ferdinand Bolstraat

  Beleggingspand - Amsterdam

  Een belegging voor op de lange termijn. Waarin de buurt de afgelopen jaren een grote transformatie heeft doorgaan met de Noord-Zuid Lijn.

Hoe snel uw woning verkopen in Amsterdam?

Met snel, bedoelen wij ook écht snel. Als u uw woning wilt verkopen, dan kunnen wij het van u kopen binnen één week. Uiteraard ontvangt u een eerlijke prijs, een prijs die uw woning waard is. Wilt u snel uw woning verkopen in Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Proranje. Wij zijn ook bereid om de verkoop van uw woning uit te stellen. Dan nemen wij uw huis in Amsterdam pas na een jaar af. Zo kunt u met zekerheid én in alle rust op zoek naar een nieuwe woning. Als u uw huis wilt verkopen op een snelle en discrete manier, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bekijken uw aanvraag en sturen u binnen 3 dagen een vrijblijvend voorstel. Hierin doen wij een bod op uw woning in Amsterdam.

In contact komen met onze specialist?

Denkt u aan de kosten voor een makelaar en andere bijkomende kosten. Ook moet uw huis er tip-top uitzien voor bezichtigingen van potentiële kopers. Dit kost u tijd en energie. Wilt u snel uw huis verkopen, zonder bijkomende kosten en zonder zorgen? Kiest u er dan voor om uw huis te verkopen via Proranje. Wij nemen alles graag voor u uit handen. Als Proranje uw woning opkoopt, verkoopt u het snel en voor een goede prijs. Dit gaat uiteraard discreet en efficiënt. Als wij u huis kopen, zijn alle kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering geheel voor onze rekening. Uw woning verkopen in Amsterdam? U verkoopt het met gemak aan Proranje. 

Woning verkopen Amsterdam: waarom een snelle verkoop?

Wilt u uw huis snel verkopen? Geen probleem, Proranje staat voor u klaar. Of u nu in Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost of Amsterdam Centrum woont. Een snelle verkoop is wel degelijk mogelijk. In sommige gevallen kan het ook erg fijn zijn om snel uw woning kwijt te zijn. Herkent u zich in een van onderstaande situaties? Dan begrijpen wij dat uw woning snel wilt verkopen. Wij helpen u!

 • U heeft uw droomhuis gevonden. Uiteraard wacht u dan niet met kopen. U wilt echter geen dubbele lasten. Dan moet u uw oude woning zo snel mogelijk verkopen.
 • U heeft een woning geërfd en u wilt dit niet zelf bewonen of verhuren. Dan is het verstandig om de woning snel te verkopen. Zo kunnen de erfgenamen beschikken over het vrijgekomen vermogen.
 • U zit in een relatiebreuk. Een reden om snel uw woning te koop te zetten. Een relatiebreuk is al vervelend genoeg. Daarin kan een opkoper als Proranje u uitkomst bieden. Wij nemen u woning zonder zorgen over.

U wilt spanning en stress voorkomen. De verkoop van een woning kan dit immers met zich meebrengen. Verkoop u uw huis aan Proranje, dan weet u waar u aan toe bent.

Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de voordelen van een woning verkopen Amsterdam aan Proranje? 

Uw huis in Amsterdam verkopen via een makelaar in Amsterdam, of via Proranje? Wij helpen u graag in uw keuze. Bij Proranje geniet u een groot aantal voordelen ten opzichte van verkoop via een makelaar.

Zo bent u allereerst verzekerd van een snelle verkoop en afwikkeling. Wij doen altijd een zo hoog mogelijk bod op uw woning. Daarnaast bespaart u een hoop kosten – denkt u aan notaris- en makelaarskosten – en heeft u niet te maken met ontbindende voorwaarden. U kunt uw woning direct aan ons verkopen, zonder tussenkomst van derden. Het verkoopproces is snel, efficiënt en duidelijk. U heeft direct zekerheid, hierdoor ervaart u geen stress en spanningen bij verkoop. En niet onbelangrijk: u heeft het geld direct op uw rekening. 

Wie is Proranje?

Proranje renoveert en belegt in allerlei vastgoedprojecten. Hierin krijgen wij ondersteuning van grote (internationale) lange termijn beleggers. Wij opereren voornamelijk in de Randstad, denk u aan steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Hier hebben wij ruime ervaring in het (snel) opkopen van panden, van particulieren maar ook zakelijk, zonder tussenkomst van derden. Dit doen wij op een discrete, efficiënte en uiterst deskundige manier. Uw huis verkopen in Amsterdam doet u bij ons tegen een groot aantal voordelen. Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Ook dit kan! Wij kunnen u ook helpen met het opknappen en verkopen van uw woning. Bijvoorbeeld bij achterstallig onderhoud van uw woning. 

Wilt u uw huis verkopen in Amsterdam? Proranje helpt u. Neem contact met ons op, dan sturen wij u binnen 3 dagen een gratis en vrijblijvend voorstel. Ook als u vragen heeft over onze (snelle) ‘woning verkopen Amsterdam’-formule, kunt u ons bellen of mailen. 

whatsapp icon Stel uw vraag