fbpx
Home / Opkoper vastgoed

Vastgoed opkoper

Als u op zoek bent naar een vastgoed opkoper, dan bent u bij Proranje aan het juiste adres. Of u nu uw beleggingspand, woning met winkel, kantoorpand met winkel of verhuurde woning wilt verkopen, wij zijn dé vastgoed opkoper door heel Nederland voor ieder soort vastgoed. Als u uw vastgoed wilt verkopen, gaat dit niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Wij kunnen de ideale partij zijn om uw vastgoed op te kopen. Bij ons krijgt u snel een bod op uw vastgoed en kunt u uw pand verkopen tegen een hoge prijs. Alle kosten met betrekking tot de verkoop en levering van de woning komen voor onze rekening.

Wie is Proranje?

Proranje is een vastgoed opkoper die ondersteund wordt door internationale lange termijn beleggers. Wij beleggen in en renoveren allerlei soorten vastgoedprojecten. Door ons team van gedreven en ervaren vastgoedexperts en bouwkundigen, kunnen we in iedere situatie snel, professioneel en deskundig opereren en handelen. 

Wij zijn vastgoed opkoper van voornamelijk (verhuurde) woningen en kantoorpanden door heel Nederland. Naast dat we vastgoed opkoper zijn van particulieren, kopen we ook onroerend goed rechtstreeks van beleggers, zonder tussenkomst van derden. Bij ons kunt u terecht voor directe verkoop. Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Ook dan kunt u bij ons aankloppen.

Vastgoed opkoper Proranje

Proranje onderscheidt zich als vastgoed opkoper door persoonlijk te werk te gaan. Door een persoonlijke benadering die op een informele, maar toch professionele manier wordt ingezet, zorgen we voor een win-win situatie voor alle betrokken partijen, zoals huiseigenaren, huurders en de gemeente. Bij ons kunt u niet alleen terecht om uw woning direct te verkopen. U kunt ook weer terughuren. Dit maakt ons uniek en hierdoor voorzien wij een maatschappelijke behoefte voor woningeigenaren.

Vastgoed opkoper van ieder soort vastgoed

Bij ons is het geen belemmering als een woning anders is, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud of doordat de woning (sociaal) verhuurd is. Iedere woning is anders en daarom gaan wij altijd oplossingsgericht te werk en denken we in mogelijkheden. 

Wat de reden van de verkoop van uw woning ook is, Proranje Vastgoed kan uw woning vandaag nog opkopen. Wij nemen uw wensen en omstandigheden erg serieus en bieden de beste service, snelheid en duidelijkheid. Door een woning direct zonder makelaar aan ons te verkopen, bespaart u vaak duizenden euro’s.

Makelaars die huizen via de ‘traditionele’ manier verkopen  vragen vaak een flink bedrag. Daarnaast kan het vaak lang duren, voordat uw woning verkocht is. Als u op zoek bent naar een vastgoed opkoper waaraan u uw huis snel kunt verkopen, zit u goed bij Proranje. Een woning verkopen doet u bij Proranje tegen vele voordelen! Zo kunt u uw huis snel verkopen, krijgt u een direct bod en hierdoor directe zekerheid.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
whatsapp icon Stel uw vraag