fbpx
Home / Huis verkopen Rotterdam

Huis verkopen Rotterdam

Wilt u uw huis verkopen in Rotterdam of de regio Rotterdam? Dan weet u vast dat de verkoop van uw woning een lange tijd kan aanslepen. Als u uw huis wilt verkopen op de normale manier met een makelaar, dan moet uw huis steeds weer tot in de puntjes schoon zijn als er potentiële kopers komen kijken. Bovendien horen bij het verkopen van de woning met een verkoop makelaar ook extra kosten. Toch is het mogelijk om snel uw huis te verkopen, op een discrete en efficiënte manier: Proranje kan uw huis opkopen. Een handig voordeel aan met Proranje in zee te gaan, is dat wij alle kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering voor onze rekening nemen. 

 • Bolkruid

  Beleggingspand - Rotterdam

  Deze woning heeft Proranje gekocht van de erfgename

 • Zuidplein

  Beleggingspand - Rotterdam

  In dit pand bevinden zich drie appartementen die zijn aangekocht voor de lange termijn verhuur

 • Heemraadssingel

  Ontwikkelpand - Rotterdam

  Dit pand hebben we gekocht en compleet gestript. Momenteel zijn we bezig met de renovatie naar meerdere appartementen.

 • Vroesenlaan

  Beleggingspand - Rotterdam

  Achterstallig onderhoud was een groot probleem bij dit appartement. Wij hebben alles eruit gesloopt en iedere leiding vervangen. Een Rotterdams stel huurt hier nu.

 • Berkelselaan

  Ontwikkelpand - Rotterdam

  Twee appartementen die door ons compleet zijn gerenoveerd. Deze appartementen gaan binnenkort de verkoop in.

 • Schiedamse Vest

  Beleggingspand - Rotterdam

  Een statige woning dat Proranje heeft aangekocht en toegevoegd aan de beleggingsportefeuille.

 • Schiedamseweg

  Ontwikkelingspand - Rotterdam

  Deze woning is verkocht en terug gehuurd door dezelfde eigenaresse.

 • Laan op Zuid

  Ontwikkelingspand - Rotterdam

  Een mooie transactie van een appartement in een appartement complex in Rotterdam.

Snel huis verkopen Rotterdam

Wilt u uw woning zo snel mogelijk verkopen? Dan kan Proranje u helpen. Uw woning in Rotterdam kan binnen een week worden verkocht, aan de prijs die uw woning waard is. De verkoop van uw huis hoeft geen maanden te duren! Wilt u uw woning direct verkopen? Neem dan contact met ons op, wij sturen u binnen drie dagen een vrijblijvend voorstel waarin we een bod op uw woning doen. 

U spot onze al verkochte woningen hier op deze pagina. Wie weet staat uw woning hier snel ook tussen? 

In contact komen met onze specialist?

Woning verkopen Rotterdam met Proranje: de voordelen

Als u twijfelt om uw huis te verkopen met een makelaar in Rotterdam of om te kiezen voor Proranje, lijsten we graag onze voordelen voor u op. 

Ten eerste bent u bij ons zeker van een snelle verkoop en afwikkeling. Als wij een bod op uw huis doen, bieden wij u ook een zo hoog mogelijke prijs voor uw huis in Rotterdam. U betaalt geen makelaars- en notariskosten en heeft geen ontbindende voorwaarden. Dit proces is duidelijk en snel, waardoor u geen last heeft van verkoopstress en direct zekerheid krijgt. U heeft ook meteen geld op uw rekening. 

Wie is Proranje? 

Bij Proranje beleggen we in allerlei vastgoedprojecten, gesteund door internationale lange termijn beleggers. Proranje is voornamelijk werkzaam in de steden in de randstad, zoals rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Wij nemen uw wensen en situatie altijd erg serieus en kunnen uw huis heel snel van u overkopen. 

Wilt u uw huis verkopen in Rotterdam? Dan moet u bij Proranje zijn! Wij sturen u binnen drie dagen een gratis en vrijblijvend voorstel. Heeft u nog vragen over onze ‘woning verkopen Rotterdam’-werkwijze of over Proranje zelf? Neem dan contact met ons op. 

Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
whatsapp icon Stel uw vraag