fbpx
Home / Huis verkopen Utrecht

Huis verkopen Utrecht

Wilt u uw huis verkopen in Utrecht of omgeving? Dan kunt u met een gerust hart aankloppen bij Proranje. Wij begrijpen als geen ander dat de verkoop van een huis niet altijd gemakkelijk gaat. Zo kunt u onder meer veel kosten hebben aan de verkoop van uw huis. Denkt u onder andere aan de kosten voor een makelaar in Utrecht. Ook wilt u uw huis in een nette staat hebben als er potentiële kijkers op bezoek komen. Dit kan u tijd en energie kosten, en dat is zonde. Proranje kan namelijk uw huis opkopen in Utrecht en omgeving, geheel zonder zorgen en zonder bijkomende kosten voor u. Verkoop uw huis aan Proranje, dan ontvangt u een eerlijke prijs. Dit gaat snel, efficiënt en op een geheel discrete wijze. Als Proranje uw huis koopt, dan zijn alle bijkomende kosten met betrekking tot de verkoop en oplevering voor onze rekening. Uw huis verkopen in Utrecht? Verkoop het zonder zorgen en extra, ongewenste kosten aan Proranje. 

 • M.p. Lindostraat

  Ontwikkelpand - Utrecht

  Proranje heeft deze woning gerenoveerd en verhuurd voor de lange termijn

 • Padangstraat

  Beleggingspand - Utrecht

  Dit pand heeft Proranje in een verkoop en terughuur constructie gekocht.

Snel uw huis verkopen Utrecht

Wilt u snel uw huis verkopen in Utrecht? Dan is Proranje u graag van dienst. En met een snelle verkoop, bedoelen wij ook écht snel. Wij kunnen uw woning van u kopen binnen één week. Natuurlijk krijgt u een goed prijs, namelijk een prijs die uw huis waard is. Uiteraard zijn wij ook bereid tot uitstel van de verkoop. Zo kunnen wij uw huis ook na een jaar afnemen. Zo kunt in alle zekerheid en rust een nieuwe woning kopen. Neem contact met ons op, als u uw huis op een snelle en discrete manier wilt verkopen. Wij bekijken uw aanvraag, en brengen binnen 3 dagen een bod uit op uw woning. Dit is een geheel vrijblijvend voorstel. 

Huis verkopen Utrecht: waarom een snelle verkoop?

Wilt u uw woning in Utrecht snel verkopen? Geen zorgen, Proranje staat voor u paraat. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kunt u uw woning wel degelijk snel verkopen. Een snelle verkoop van een woning kan in sommige gevallen erg uitmaken. Heeft u te maken met onderstaande situaties? Dan is een snelle verkoop van de woning erg fijn en uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

 • U heeft het huis van uw dromen gevonden. Uiteraard wilt u dit huis kopen voordat het aan een ander verkocht is. Maar u wilt natuurlijk geen dubbele lasten. Dan is het noodzaak om uw huidige huis zo snel mogelijk te verkopen.
 • U heeft een huis geërfd en u of uw familie wilt dit niet bewonen. Dan doet u er goed aan om uw huis snel te verkopen. Zo kunnen de erfgenamen beschikken over het vrijgekomen vermogen.
 • U zit midden in een relatiebreuk. Dit is uiteraard een moeilijke situatie en kan reden zijn om uw huis snel te willen verkopen. Proranje biedt hierin een uitkomst. 

U wilt geen spanning en stress. Het verkopen van een huis kan immers stress en spanning veroorzaken. Laat Proranje uw huis opkopen, dan weet u waar u aan toe bent.

Kom in contact met onze specialist

Huis verkopen Utrecht aan Proranje: de voordelen

Uw huis in Utrecht verkopen met tussenkomst van een derde partij (bijv. makelaar Utrecht), of direct verkopen aan Proranje? Wij hebben de voordelen voor u op een rij gezet. 

Ten eerste bent u zeker van een razendsnelle verkoop en afwikkeling. Uiteraard tegen een goede prijs; wij doen een zo hoog mogelijk bod. U hoeft uw huis niet te verkopen via een derde partij, maar kunt u direct aan ons verkopen. Hierdoor heeft u geen bijkomende kosten. Geen notariskosten, geen makelaarskosten en geen ontbindende voorwaarden. Ook het verkoopproces is meer dan duidelijk en daarnaast snel, efficiënt en geheel discreet. U heeft zekerheid binnen no-time, en daarom ook geen stress en spanning bij de verkoop van uw huis in Utrecht. Niet te vergeten: uw geld staat direct op uw rekening, zoals het hoort.

Wie is Proranje?

Proranje knapt en koopt huizen en andere panden op, particulier en zakelijk. Wij krijgen hierin ondersteuning van meerdere, grote (internationale) beleggers. Wij zijn veelal actief in de Randstad, bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring met de (snelle) verkoop van panden, zonder tussenkomst van een derde partij. Onze werkwijze is uiterst discreet, deskundig en efficiënt. Uw woning verkopen in Utrecht aan Proranje gaat gepaard met veel voordelen. Wilt u uw huis in Utrecht verkopen en terughuren? Dan is dit ook bij ons mogelijk. Proranje kan u ook helpen bij het opknappen en verkopen van uw huis. Bijvoorbeeld als achterstallig onderhoud de verkoop van uw huis bemoeilijkt. 

Staat uw woning te koop in de stad Utrecht, al voor een langere tijd? Of wilt u om een andere reden snel uw huis verkopen in Utrecht? In welke wijk in Utrecht uw huis ook staat, wij nemen uw aanvraag serieus. U kunt contact opnemen, dan binnen 3 dagen een gratis en vrijblijvend voorstel naar u toe. U kunt natuurlijk ook contact opnemen bij andere vragen over onze (snelle) ‘huis verkopen Utrecht’-formule. Wij zorgen ervoor dat u zonder gedoe en bijkomende kosten u huis verkoopt. 

Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
whatsapp icon Stel uw vraag