x
Proranje Vastgoed maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, lees alles over onze cookies
Home / Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Uw huis verkopen zonder makelaar? Dat kan met Proranje! Als u uw huis verkoopt via een makelaar, komen daar veel extra kosten bij kijken. Een makelaar bemiddelt bij koop en verkoop van huizen, kantoren en winkels, waarvoor hij courtage krijgt als vergoeding. Het probleem voor u als verkoper is dat deze courtage behoorlijk kan oplopen. De vergoeding ligt meestal namelijk tussen de 1,5% tot 2,5% van de totale verkoopsom. Om een huis te verkopen met een waarde van € 1.000.000, betaalt u dus in veel gevallen € 15.000 tot € 25.000 courtage. Dat is een hoop geld, dat we u bij Proranje graag besparen.

Verkopen zonder makelaar met Proranje

Uw huis verkopen zonder makelaar, staat gelijk aan geld besparen. Wanneer u uw huis door Proranje laat opkopen, betalen wij ook de notariskosten. Dat houdt in dat u de gehele verkoopsom minus uw hypotheek op uw rekening gestort krijgt. Verder bieden wij altijd zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor bespaart u uzelf een onzeker en langdurig verkoopproces. Normaliter krijgt u via een makelaar meestal een bieding onder voorbehoud van financiering. Door de strengere regelgeving in de bancaire sector gebeurt het steeds vaker dat een kopende partij de koop uiteindelijk moet ontbinden. Dit omdat hij in sommige gevallen de financiering niet rond kan krijgen of door andere zaken. Proranje neemt dit risico uit handen, omdat wij begrijpen dat zekerheid heel belangrijk is.

Wie is Proranje?

Omdat we begrijpen dat de Nederlandse huizenmarkt een onzekere markt is, werd Proranje opgericht. Met Proranje weten particulieren en beleggers namelijk precies waar ze aan toe zijn als ze hun pand laten opkopen. Want wij zorgen altijd voor een eerlijke prijs én duidelijke communicatie wanneer u uw huis gaat verkopen. Een pand verkopen is immers als spannend genoeg. 

Proranje belegt in en renoveert vastgoedprojecten. Dat doen we met ondersteuning van verschillende interntionale lange termijn beleggers. Onze vastgoedexperts en bouwkundigen hebben jarenlange ervaring en zijn gepassioneerd over hun vak. Zij zorgen ervoor dat er altijd snel en deskundig wordt gehandeld.

Neem vrijblijvend contact op

Huis verkopen zonder makelaar: de voordelen van Proranje

Uw woning verkopen zonder traditionele makelaar levert een hoop voordelen op. Wanneer u Proranje inschakelt voor de verkoop van uw huis, kunt u altijd rekenen op goede service en duidelijke communicatie waarbij snel wordt geschakeld. Wij staan van A tot Z voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Geen gedoe meer met huurders
  • Snelle betaling mogelijk
  • Geen probleem met achterstallig onderhoud
  • Marktconforme prijzen

Zo ziet u zelf dat uw huis verkopen zonder makelaar bij Proranje, veel voordelen oplevert. Wilt u uw woning verkopen zonder makelaar? Dan kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken binnen 3 dagen een vrijblijvend voorstel voor u.

Uw huis verkopen aan Proranje

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om uw huis te verkopen. Maar een makelaar inschakelen betekent dat u te maken krijgt met allerlei bijkomende kosten, kan dat behoorlijk wat zorgen opleveren. Daarom neemt Proranje graag alles met betrekking tot het verkopen van een woning voor u uit handen. Wij verkopen uw huis snel en voor een eerlijke prijs. En natuurlijk staan we gedurende het hele proces voor u klaar. 

Wij kopen met name huizen op in grote steden in de Randstad, zoals Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Dit doen we van particulieren, maar ook van beleggers. In alle gevallen hanteren we een marktconforme prijs en zorgen we ervoor dat het geld snel toegankelijk is. 

Onder welke omstandigheden u een woning ook verkopen wilt, Proranje staat voor u klaar. U kunt bij ons aankloppen voor directe verkoop, maar ook wanneer u uw huis wilt verkopen en terughuren. Wilt u een huis verkopen zonder makelaar, maar zitten er nog huurders in het huis? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Een huis verkopen met huurders erin is namelijk geen enkel probleem bij ons; wij nemen het huurcontract en de huurders van u over.