fbpx
Home / Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Uw huis verkopen zonder hulp van een makelaar? Dat kan met Proranje! Als u uw huis verkoopt via een makelaar, komen daar veel extra kosten bij kijken. Reguliere makelaars bemiddelen bij koop en verkoop van huizen, kantoren en winkels, waarvoor zij courtage krijgen als vergoeding. Het probleem voor u als verkoper is dat deze courtage behoorlijk kan oplopen. De vergoeding ligt meestal namelijk tussen de 1,5% tot 2,5% van de totale verkoopsom. Om een huis te verkopen met een waarde van € 1.000.000, betaalt u dus in veel gevallen € 15.000 tot € 25.000 courtage. Dat is een hoop geld. Bij Proranje kunt u uw huis verkopen zonder makelaar en duizenden euro’s besparen. Daarnaast is Proranje vele malen flexibeler dan een makelaar. 

Waarom een huis verkopen zonder makelaar?

Uw huis verkopen zonder makelaar staat gelijk aan geld besparen. Wanneer u uw huis door Proranje laat opkopen, betalen wij ook de notariskosten. Dat houdt in dat u de gehele verkoopsom minus uw hypotheek op uw rekening gestort krijgt. Verder bieden wij altijd zonder voorbehoud van financiering. Hierdoor bespaart u uzelf een onzeker en langdurig verkoopproces. Normaliter krijgt u via een dure makelaar meestal een bieding onder voorbehoud van financiering. Door de strengere regelgeving in de bancaire sector gebeurt het steeds vaker dat een kopende partij de koop uiteindelijk moet ontbinden. Bijvoorbeeld als de VVE niet in orde is, de splitsingsakte niet helemaal klopt, of de taxatie te laag is. Proranje neemt dit risico uit handen, omdat wij begrijpen dat zekerheid heel belangrijk is. Als u uw huis wilt verkopen zonder extra kosten, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de voordelen van een huis verkopen zonder makelaar?

Uw woning verkopen zonder traditionele makelaar levert een hoop voordelen op. Wanneer u Proranje inschakelt voor de verkoop van uw huis, kunt u altijd rekenen op goede service en duidelijke communicatie waarbij snel wordt geschakeld. Wij staan van A tot Z voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op de volgende voordelen:

  • Geen verkoopkosten
  • Snelle betaling mogelijk
  • 100% discretie
  • Maximale flexibiliteit
  • Marktconforme prijzen

Zo ziet u zelf dat uw huis verkopen zonder makelaar bij Proranje, veel voordelen oplevert. Wilt u uw woning verkopen zonder makelaar? Dan kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken binnen 3 dagen een vrijblijvend voorstel voor u.

Uw huis verkopen zonder makelaar?

Dan bent u bij Proranje aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om uw huis te verkopen. Maar een makelaar inschakelen betekent dat u te maken krijgt met allerlei bijkomende kosten, wat kan zorgen voor behoorlijk wat zorgen. Daarom neemt Proranje graag alles met betrekking tot het verkopen van een woning voor u uit handen. Wij verkopen uw huis snel en voor een eerlijke prijs. En natuurlijk staan we gedurende het hele proces voor u klaar. 

Wij kopen huizen op in de grote steden alsook in de kleinere gemeentes. Dit doen we van particulieren, maar ook van beleggers. In alle gevallen hanteren we een marktconforme prijs en zorgen we ervoor dat het geld snel toegankelijk is. 

Onder welke omstandigheden u een woning ook verkopen wilt, Proranje staat voor u klaar. U kunt bij ons aankloppen voor directe verkoop, maar ook wanneer u uw huis wilt verkopen en terughuren. Wilt u een huis verkopen zonder makelaar, maar zitten er nog huurders in het huis? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Een huis verkopen met huurders erin is namelijk geen enkel probleem bij ons; wij nemen het huurcontract en de huurders van u over.

whatsapp icon Stel uw vraag