Vrolikstraat

vrolikstraat
Dit pand is aangekocht in begin 2020. De eigenaar wilde snel van zijn pand af en had al een bod marktconform bod ontvangen. Toch konden wij uiteindelijk een hoger bod neerleggen. Proranje heeft zich tijdens de levering flexibel opgesteld door de opleveringsdatum met 4 maanden te verlegen.
Read More
Heemraadssingel
Proranje heeft in juli 2020 dit verhuurde pand gekocht. De eigenaar wilde door de coronacrisis extra liquiditeit vrijmaken voor zijn eigen onderneming.
Read More
Den haag huis overname wagenstraat
Deze verhuurde appartementen zijn gekocht door Proranje. Deze belegger wilde profiteren van de waardestijging van zijn verhuurde appartementen. Bij deze aankoop zaten nog meerdere losse units verspreid over Den-Haag.
Read More
den haag huis overname weimarstraat
Proranje heeft dit pand begin 2020 gekocht en compleet gerenoveerd in samenwerking met de oude eigenaar. Proranje heeft het hele bouwproces begeleid en gefinancierd.
Read More
Den haag huis overname venestraat
Dit pand is gekocht en gerenoveerd eind 2019, al het achterstallig onderhoud is aangepakt en het pand is volledig opgeknapt. Het pand is opgesplitst in 3 appartementen en deze zijn inmiddels verhuurd aan starters.
Read More
den haag huis overname nieuwstraat
Proranje heeft in 2018 dit pand gekocht en volledig opgeknapt. Het voldoet nu weer aan de modernste standaarden. De eigenaar wilden met de overwaarde in het buitenland genieten van zijn pensioen.
Read More
Beleggingspand gekocht eind 2019 en toegevoegd aan de beleggingsportefeuille. Wij hebben van een woning twee luxe appartementen gemaakt.
Read More
Den haag huis overname loosduinsekade
Proranje heeft dit appartement begin 2019 aangekocht en toegevoegd aan de beleggingsportefeuille. De eigenaar huurt dit de komende 2 jaar terug om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe woning.
Read More
Achterstallig onderhoud was een groot probleem bij dit appartement. Wij hebben alles eruit gesloopt en iedere leiding vervangen om dit appartement nog heel lang in onze portefeuille te houden. 3 Rotterdamse stellen huren hier nu.
Read More
berkelselaan
Drie appartementen worden hier momenteel door ons gerenoveerd. We verwachten dat deze appartementen eind 2020 de verkoop in gaan.
Read More
1 2
Stel uw vraag