fbpx

Vrolikstraat

Vrolikstraat Amsterdam - Amsterdams pand - Proranje Vastgoed
Dit pand hebben we in verhuurde staat gekocht. In dit soort gevallen nemen we de huurcontracten over en kunnen huurders gewoon blijven zitten.
Read More
Heemraadssingel - Amsterdams pand - Proranje Vastgoed
Dit pand hebben we gekocht en compleet gestript. Momenteel zijn we bezig met de renovatie naar meerdere appartementen.
Read More
Den haag huis overname wagenstraat - Proranje Vastgoed
Deze verhuurde appartementen zijn gekocht door Proranje. Deze belegger wilde profiteren van de waardestijging van zijn verhuurde appartementen. Bij deze aankoop zaten nog meerdere losse units verspreid over Den-Haag.
Read More
den haag huis overname weimarstraat - Proranje Vastgoed
Proranje heeft dit pand begin 2020 gekocht en compleet gerenoveerd in samenwerking met de oude eigenaar. Proranje heeft het hele bouwproces begeleid en gefinancierd.
Read More
Den haag huis overname venestraat - Proranje Vastgoed
Dit pand is gekocht en gerenoveerd eind 2019, al het achterstallig onderhoud is aangepakt en het pand is volledig opgeknapt. Het pand is opgesplitst in 3 appartementen en deze zijn inmiddels verhuurd aan starters.
Read More
den haag huis overname nieuwstraat - Proranje Vastgoed
Proranje heeft in 2018 dit pand gekocht en volledig opgeknapt. Het voldoet nu weer aan de modernste standaarden. De eigenaar wilden met de overwaarde in het buitenland genieten van zijn pensioen.
Read More
Den Haag huis overname Mauritskade- Proranje Vastgoed
Dit pand hebben we gekocht met allemaal sociaal verhuurde appartementen erin voor de lange termijn.
Read More
Den haag huis overname loosduinsekade - Proranje Vastgoed
Proranje heeft dit appartement begin 2019 aangekocht en toegevoegd aan de beleggingsportefeuille. De eigenaar huurt dit de komende 2 jaar terug om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe woning.
Read More
Achterstallig onderhoud was een groot probleem bij dit appartement. Wij hebben alles eruit gesloopt en iedere leiding vervangen om dit appartement nog heel lang in onze portefeuille te houden. 3 Rotterdamse stellen huren hier nu.
Read More
Berkelselaan - Amsterdams pand - Proranje Vastgoed
Drie appartementen worden hier momenteel door ons gerenoveerd. We verwachten dat deze appartementen eind 2020 de verkoop in gaan.
Read More
1 2
whatsapp icon Stel uw vraag